top of page

Los te boeken schoonheidsbehandelingen

beautechantal los te boeken.jpg

Los te boeken schoonheidsbehandelingen

Naast het uitgebreide aanbod aan gezichtsbehandelingen en ontspanningsmassages kan je bij Beauté Chantal ook terecht voor diverse los te boeken behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • Paraffine handpakking

  • LvL lash lifting

  • Epileren wenkbrauwen

  • Verven wimpers en/of wenkbrauwen

  • Ontharen bovenlip of kin

  • Ontharen kaaklijn

  • Ontharen benen of overige lichaamsdelen

Verdient een van jouw lichaamsonderdelen nét even een beetje meer aandacht? Boek dan een van onze losse schoonheidsbehandelingen!

Gemakkelijk online een losse behandeling boeken

Paraffine handpakking

Bij een paraffine handpakking doen we eerst een peeling met je handen waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens worden je handen gemasseerd en in een warm paraffinebad gedompeld. Hierna worden ze direct ‘verpakt’.

Na afloop zullen je handen en nagelriemen volledig gehydrateerd en gevoed zijn. Je handen en huid zullen nog nooit zo zacht hebben

aangevuld! Geschikt voor iedere huid.

LvL Lash Lifting

Op een natuurlijke manier het volume van je wimpers vergroten zonder extensions of nepwimpers? Dát is LvL Lashlifting! Beauté Chantal is gespecialiseerd in deze techniek en wij zorgen ervoor dat jouw ogen op een natuurlijke manier meer volume krijgen. Met een speciale lotion geven we een permanente krul aan je wimpers. Het voordeel? Je ogen behouden hun natuurlijke gezondheid. Bovendien kunnen tijdens een Lash Lifting behandeling indien gewenst direct je wimpers worden geverfd.

Epileren wenkbrauwen

Een mooie strakke wenkbrauw, wie wil dat nou niet? De wenkbrauw kan zowel met pincet als met touw worden geëpileerd. Epileren met touw heeft als voordeel dat het epileren sneller gaat en dat alle donshaartjes verwijderd worden, bij beide manieren word de wortel verwijderd.

Verven wimpers of verven wenkbrauwen

Mooi gekleurde ogen geven de perfecte uitstraling. Bij Beauté Chantal laat je eenvoudig je wimpers of wenkbrauwen kleuren in alle tinten van licht tot donker.

Ontharen bovenlip of ontharen kin

Met behulp van hars of touw zorgen we ervoor dat jouw gezichtshaar eenvoudig en doeltreffend wordt verwijderd. Door de haren met wortel en al te verwijderen kan je lang genieten van een haarvrije huid!

Ontharen kaaklijn

Ook de kaaklijn is een plek waar vaak haartjes groeien. Door te harsen of te ontharen met touw worden de haartjes snel en efficiënt verwijderd.

Ontharen benen of overige lichaamsdelen

Je lichaam klaar maken voor de zomer? Of haren verwijderen op ongewenste plekken? Wat je reden ook is, met een behandeling van Beauté Chantal is jouw lichaam haarvrij! Bovendien voorkom je door de behandeling vervelende bijwerkingen als rode bultjes.

Paraffine handpakking
LvL Lash Lifting
Epileren wenkbrauwen
Verven wimpers of verven wenkbrauwen
Ontharen bovenlip of ontharen kin
Ontharen kaaklijn
Ontharen benen of overige lichaamsdelen
bottom of page