top of page

Ontspanningsmassage's

ontspanningsmassages

Ontspanningsmassage

Even helemaal tot rust komen? Dan is de ontspanningsmassage perfect. Laat je verwennen en geniet van diverse ontspanningsmassages. Na de massage ben je gegarandeerd helemaal relaxed en kan je er weer tegenaan. Bij Beauté Chantal kies je uit 3 heerlijke soorten ontspanningsmassages:

  • Gezichts- en decolletémassage

  • Rugmassage

  • Hotstonemassage

Welke massage je ook kiest, na afloop voelt het alsof je een heel weekend weg bent geweest!

Alle behandelingen bij Beauté Chantal worden uitgevoerd door Chantal, een gediplomeerde schoonheidsspecialist. Jouw ontspanning is dus letterlijk in goede handen! Naast ontspanningsmassages kan je bij Beauté Chantal ook terecht voor gezichtsbehandelingen en diverse los te boeken behandelingen.

Online een massage boeken

Gezichts- en decolletémassage

Geniet van een heerlijk ontspannende gezichts- en decolletémassage. Hierbij worden het gezicht en het decolleté 20 minuten gemasseerd en kan je even helemaal tot rust komen. Tijdens de massage worden alle delen van je gezicht gemasseerd en komt ook je decolleté aan bod.

Rugmassage

Zit je rug vast? Heb je last van stress of vermoeidheid? Werk je veel in een zittende houding en wil je je nek, schouders en rug goed ontspannen? Of vind je het gewoon fijn als iemand je rug eens flink onder handen neemt? Dan is de rugmassage perfect. In 30 minuten wordt je hele rug onder handen genomen en na afloop zal je rug helemaal ontspannen aanvoelen. Ook je nek en schouders mogen hier natuurlijk niet bij ontbreken.

Hotstonemassage

Misschien ken je de hotstones al van een bezoek aan de sauna. Het zijn bijzondere lavastenen die erg goed warmte opnemen. De stenen hebben als eigenschap dat ze de warmte erg goed vast kunnen houden en langzaam afgeven. Hierdoor worden je spieren langzaam opgewarmd en dringt de warmte van de stenen tot die in de spieren door. Dit heeft als voordeel dat je spieren zich langzaam en volledig kunnen ontspannen. Bij de hotstonemassage kies je uit twee varianten:

  • Massage van de rug (20 minuten)

  • Massage van de rug, armen, benen (voor en achter), het decolleté en het gelaat (50 min.)

Na de massage met hotstones zijn je spieren ontspannen en opgewarmd. Je zal de massage vol energie verlaten.

Gezichts- en decolletémassage
Rugmassage
Hotstonemassage
bottom of page